Laden Evenementen

« Alle Evenementen

High Tea & Dotten

19 februari 2022 @ 15:00 - 17:30

€35

««« Deze workshop is vol! »»»

 

Hoi, even voorstellen, mijn naam is Arianne en ik ben 54 jaar jong, moeder van 3 inmiddels grote zonen en dochter van een creatieve vader en moeder, werkzaam op een agrarische kinderdagverblijf met kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar, maar ook gezellig met kinderen van de BSO, leeftijd 4 tot 12 jaar.

Iets over jezelf schrijven, dat is lastig, waar begin je en wat vertel je.

Voor mijn werk ben ik altijd wel bezig met knutselen, dingen maken of bedenken. Ook in mijn vrije tijd komt het weinig voor dat ik niet iets om handen heb. Haken is wel mijn favoriet, maak graag iets voor de kinderen, iets om cadeau te geven, kraamcadeautjes, sjaals, kerstfrobels..enz enz. Samen met vriendinnen haken of workshops doen is gezellig en je leert van elkaar. Ik heb al heel wat workshops gedaan: kook, chocolade, haak, mandela, kerststukken, tiffany, schilderen, dotpaint eigenlijk te veel om op te noemen. Ik leer graag van alles, kijk mee hoe andere het doen en maak mijn eigen creaties.  Een bezige bij heeft ook ontspanning nodig en dat doe ik met haken. Maar nog niet zo lang geleden heb ik een workshop Dot Paint gedaan, dan ben je lekker mindful bezig, je word er rustig van, bent geconcentreerd bezig en vergeet even alles om je heen. En  bovendien maak je weer iets moois. En van dat moois geniet je dan weer of maak je een ander blij..

Het geheim van mooie dingen,

Zit ’m niet in naald of draad.

 Noch in de knoopjes, noch in de maat

Niet in hout, papier of katoen.

Maar in de mensen die het maken,

En er stiekem hart en ziel indoen.

@rianne

 

Bij de prijs is inbegrepen: lunch, hapjes en drankjes.

Catering verzorgd door Tjokvol!

Ook bij Creative Spirits houden wij ons aan de corona maatregelen. Alleen samen kunnen we corona onder controle krijgen!

Gegevens

Datum:
19 februari 2022
Tijd:
15:00 - 17:30
Kosten:
€35
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, , ,

Organisator

Creative Spirits
E-mail:
workshops@creative-spirits.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Atelier Creative Spirits
Oosteinde 21
Schermerhorn, Noord-Holland 1636 XR Nederland
+ Google Maps