Over mij

Mijn naam is Frieda Serné...

…geboren 1961, afkomstig uit Amsterdam. Mijn professionele leven heeft zich grotendeels afgespeeld in het onderwijs maar mijn basis ligt in de creatieve hoek. Nadat ik de kunstacademie heb afgerond, ben ik aan de slag gegaan als docent beeldende vorming. Daarnaast heb ik mijn eigen atelier gestart. Mijn uitdaging ligt in het uitproberen van verschillende materialen, passend bij mijn creativiteit. Het werken “zonder plan”. Hierin kan ik mezelf kwijt. Creatieve expressie helpt bij mijn persoonlijke ontwikkeling.

Als gecertificeerd coach , met mijn eigen praktijk, inspireer ik graag mensen en neem ik ze mee in hun eigen creativiteit.

Naast een aanbod voor kunstzinnig coaching, heb ik een aanbod in workshops. Deze zijn erop gericht dat iedereen kan meedoen!

Van beeldhouwen tot Tiffany, van schilderen, breien en haken tot metaalbewerking. Tijdens deze workshops kan ik het niet laten om de deelnemers op lichte wijze te coachen en zich bewust te laten worden van hun ingesleten gewoontes en onbenutte talenten. Het bloed kruipt nu eenmaal…